Ex-Megadeth-basisti liittyi thrash-veteraanin riveihin – tölväisi samalla sekä entistä bändiään että Metallicaa

14.4.2024 18:33

Entinen Megadeth-basisti David Ellefson on liittynyt yli neljä vuosikymmentä thrash metalia tykitelleen Overkillin riveihin Scorching Latin America 2024 -kiertueen ajaksi. Ellefson tuuraa parhaillaan hartiaseudun leikkauksesta toipuvaa D. D. Verniä.

Ellefson jutteli Overkillin merkityksestä hiljattaisessa The Metal Podcastin haastattelussa.

”Pureuduttuani näihin biiseihin olen tullut siihen tulokseen, että he ovat tehneet luultavasti parhaat ja johdonmukaisesti hienoimmat levyt meistä kaikista”, Ellefson pohdiskelee.

”Seassa ei ole yhtään hutia; heillä ei ole [Megadethin vuoden 1999] Riskiä tai [Metallican vuoden 2003] St. Angeria katalogissaan”, Ellefson jatkaa kevyesti Megadethiä ja Metallicaa tölväisten. ”Exodusilla on myös kovaa kamaa, mutta mielestäni Overkill – nyt kun olen oikeasti pureutunut musiikkiin ja tajuan asian laidan – on kovin. Ja D. D. on mahtava. Saatan olla David Ellefson, mutta en sentään D.D. Verni. Se kaveri on mestarillinen lauluntekijä, hänen sovituksensa ovat rautaa ja basso-osuutensa todella fiksuja ja siistejä. Ne ovat terävöittäneet thrash metal -taitoni ja on ollut kunnia päästä mukaan jeesaamaan heitä.”

Lisää luettavaa