Ex-Megadeth-kitaristi vastaa Dave Mustainen yhtyeen entisiä jäseniä lyttääviin kommentteihin – ”Hän levittää misinformaatiota ja valheita”

8.7.2023 14:14

Vuodet 1987–1989 Megadethin riveissä vaikuttanut kitaristi Jeff Young on vastannut yhtyeen keulakuva Dave Mustainen jonkin aikaa sitten esittämiin kommentteihin, joiden mukaan yhtyeen ex-jäsenet eivät ole kitaristi Marty Friedmania lukuun ottamatta ”saaneet aikaan mitään merkittävää”.

Mustaine totesi Bloodstock TV:n haastattelussa, että ”kaikista entisistä Megadeth-jäsenistä Marty vaikuttaisi olevan ainoa, joka on koskaan saanut mitään aikaan. Ei millään pahalla muita jätkiä kohtaan — se on vain faktaa. Jos katsotaan myyntilukuja ja muuta, Marty on ainoa, joka on saanut aikaan mitään merkittävää.”

So Far, So Good… So What! -albumilla soittava Young pui Mustainen sanomisia Disturbing The Priestin tuoreessa haastattelussa.

”Olin, että mitäs se pieni tekemäni ja listaykköseksi mennyt brasilialainen maailmanmusiikkilevy [jolla Young viitannee Badi Assadin Chameleoniin], paskiainen?”, kitaristi sanoo.

”Se vain levittää… Se on [Mustainen] missio — levittää misinformaatiota ja valheita”, Young jatkaa. ”Ja hassu juttu on se, että hän osoittaa Liarin [So Far, So Good… So What! -albumilta] muille ihmisille, vaikka hänen tulisi katsoa itse peiliin. Sillä jutut, joista hän biiseissään kirjoittaa, kertovat hänestä itsestään.”

Lisää luettavaa