Faith No Moren tähdittämä In The Park -konsertti siirtyy ensi vuoteen – Lippunsa säilyttävät pääsevät veloituksetta punk-tapahtumaan

Peruneen Faith No Moren tilalle ei löytynyt korvaavaa esiintyjää.
17.3.2022 13:34

Faith No More perui tälle kesälle kaavaillun kiertueensa solisti Mike Pattonin mielenterveysongelmien vuoksi. Yksi kiertueen keikoista oli Helsingin Kaisaniemenpuistoon 27. kesäkuuta suunniteltu In The Park -tapahtuma, jossa Faith No Moren oli tarkoitus esiintyä Therapyn ja Ugly Kid Joen kanssa.

Faith No Moren peruttua tapahtumajärjestäjä Loud N’ Live tiedotti, että tapahtuma järjestetään ja sille etsitään korvaava pääesiintyjä. Sellaista ei kuitenkaan löytynyt ja nyt Loud N’ Live tiedottaa, että In The Park siirtyy kesälle 2023, kun Faith No More ja Patton ovat taas keikkakunnossa. Tarkka konserttipäivä ilmoitetaan sen varmistuttua ja tälle kesälle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uudelle keikkapäivälle.

Loud N’ Live tarjoaa kompensaationa siirtymisestä kaikille lippunsa säilyttäville asiakkaille ilmaisen pääsyn Kaisaniemen puistossa 4.6. järjestettävään Punk It Fest -tapahtumaan, jossa esiintyvät muun muassa Public Image Ltd., Rival Sons ja Bob Mould. Lippu käy siis sekä Punk It Festiin että kesän 2023 Faith No More -konserttiin.

Liput on mahdollista myös palauttaa ostopaikkaan 17.4. saakka. Palautettu lippu ei käy Punk It Festiin. Palautusmahdollisuus avataan uudelleen, kun Faith No Moren uusi konserttipäivä on varmistunut.

Lisää luettavaa