Tapahtumajärjestäjä vahvistaa: Faith No Morelle etsitään uusi keikkapäivä, Kaisaniemen-konserttia ei peruta kokonaan

Loud N' Live kertoo hakevansa korvaavan esiintyjän Faith No Moren tilalle.
10.12.2021 12:32

Uutisoimme aiemmin tänään Faith No Moren ilmoittaneen peruvansa kaikki sovitut keikkansa ensi keväältä ja kesältä. Peruuntumisen taustalla ovat laulaja Mike Pattonin mielenterveydelliset ongelmat, joista yhtye kertoi aiemmin syksyllä.

Ensi vuoden peruttujen keikkojen joukossa oli myös esiintyminen Helsingin Kaisaniemessä In The Park -tapahtumassa 27. kesäkuuta yhdessä Therapyn ja Ugly Kid Joen kanssa. Nyt tapahtumajärjestäjä Loud N’ Live tiedottaa, että In The Park järjestetään korvaavan esiintyjän voimin ja Faith No More saapuu Suomeen sitten myöhemmin.

”Keskustelut Faith No Moren esiintymisen uudesta ajankohdasta on jo aloitettu yhtyeen edustajien kanssa, ja tapahtumajärjestäjä Loud N’ Live käy parhaillaan neuvotteluja, jotta korvaava artisti Therapy?:n ja Ugly Kid Joen rinnalle löytyisi mahdollisimman pian”, järjestäjä tiedottaa.

”Kyseiseen tapahtumaan hankitut liput käyvät suoraan Faith No Moren myöhemmin julkaistavaan konserttiin. Lipun voi halutessaan myös käyttää alkuperäisenä päivänä pääesiintyjän muutoksesta huolimatta. Tapahtuman järjestäjä kertoo lisätiedot liittyen mahdolliseen lipun palautukseen tai vaihtoehtoisesti sen hyödyntämiseen tulevissa konserteissa uuden pääesiintyjän sekä Faith No Moren uuden konserttipäivän varmistuttua.”

Therapyn, Ugly Kid Joen ja myöhemmin vahvistettavan kolmannen esiintyjän konsertti on yksi viidestä Kaisaniemen In The Park -konserttisarjan tapahtumista. Sarjaan kuuluu lisäksi John Fogertyn konsertti 7. kesäkuuta sekä kolme muuta konserttia, jotka julkistetaan lähiaikoina.

 

Lisää luettavaa