Festarikesä is not dead! Provinssi julkisti yli 20 esiintyjää ensi kesälle: Pendulum, Offspring, Gojira…

Provinssin yleisömeri päälavan edessä. Kuva: Riikka Vaahtera

Ah, kuinka mukavaa on kirjoittaa vaihteeksi tällaista uutista. Koronapandemian aikana on festareiden yhteydessä tullut raportoitua voittopuolisesti peruuntumisista, muutoksista ja siirtymisistä, mutta nyt on tarjolla kelpo paketti ihan perinteisiä artistijulkistuksia. Provinssi valmistautuu kesään 2021 kunnon paketilla esiintyjätietoja, joten pitäkää kiinni hatuistanne – tässä niitä tulee!

Ensinnäkin 1.–3. heinäkuuta järjestettävässä Provinssissa nähdään Pendulum, joka saapuu Suomeen Pendulum Trinity -kokoonpanollaan. Rokkipuolella esiintyjäkatraaseen on lisätty The Offspring, Anti-Flag, The Sounds, Blues Pills, Opeth, Hatari ja Gojira. Pop-osastolla kansainvälisiä tähtiä ovat norjalainen Aurora ja brittiläinen Georgia.

Kotimaisia staroja ovat puolestaan Sanni, JVG, Maustetytöt, Vesala, Gasellit, Erika Vikman sekä paluuta virittelevä Kemopetrol. Kitaravoittoista kaartia edustavat tällä saralla Mokoma, Beast in Black, Insomnium, Stam1na, Moon Shot, Olavi Uusivirta, Ruusut ja vanha kunnon Kolmas Nainen.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että valtaosa Provinssiin kesälle 2020 lipun ostaneista päätti säilyttää lippunsa käyttääkseen sen tulevana kesänä. Kaikesta päätellen yleisömme odottaa ensi kesää yhtä nälkäisenä kuin festaritiimimme, jolla on taskut täynnä niin intoa kuin uusia ideoitakin kesän parhaan festarielämyksen mahdollistamiseksi”, kirjoittaa festivaalijohtaja Sami Rumpunen tiedotteessa ja jatkaa:

”Myös ohjelmisto rakentuu lupaavassa tahdissa, ja lisää uutisia saattaakin olla kerrottavana jo lähitulevaisuudessa. Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan.”

Kolmen päivän liput Provinssiin maksavat 159 euroa. Lipunmyyntiä hoidetaan festivaalin verkkosivuilla. Tästä se taas lähtee!