Festarikesä sen kuin komistuu: Sideways lisäsi esiintyjälistalleen 30 uutta artistikiinnitystä Suomesta ja muualta maailmasta

19.2.2018 11:00

Ensi kesän festivaalitarjonta alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Vuosi on jo pitkällä, talven loppukiri häämöttää ja festareiden esiintyjätiedot täydentyvät vääjäämättä: nyt Sideways kertoo 30 uudesta yhtyeestä ja artistista, jotka nähdään ensi kesänä Helsingissä.

Nimekkäimmät uudet lisäykset ovat yhdysvaltalainen Warpaint, ruotsalainen feministiräppäri Silvana Imam sekä ensi kertaa Suomeen saapuva amerikkalaisyhtye Cigarettes After Sex. Viimeksi mainittu onkin sellainen bändi, että mikäli se ei ole ennestään tuttu ja satut pitämään riisutusta, unenomaisen kauniista popmusiikista, tutustu bändin nimikkolevyyn välittömästi!

Muista uusia ulkomaisia kiinnityksiä ovat Preoccupations, Jane Weaver, Bardo Pond, The Comet Is Coming, James Holden & The Animal Spirits, Ben Frost ja Dopplereffekt. Kotimaisia pop- ja rock-puolen lisäyksiä ovat Litku Klemetti, Oranssi Pazuzu, Ursus Factory, Joni Ekman & Koira, HÄN, Hero Dishonest, NYOS, Keuhkot, Karina ja Antti Autio, Elias Gould, Lasten Hautausmaa, Islaja, Yona sekä Jaakko Eino Kalevin ja Long-Samin muodostama Man Duo. Hiphop-artisteista mainittakoon Gettomasa, PastoriPike, View, Adikia sekä Versace Henrik X NCO X Melo.

Eikä tässä vielä kaikki, vaan tapahtuma lupaa vielä ”kymmeniä” uusia artistijulkistuksia kevään mittaan. Kivat festarit tulossa! 8.–10.6. juhlittavan Sidewaysin liput kustantavat 79–139 euroa, lippuja voi hankkia esimerkiksi täältä.

Lisää luettavaa