Festariuutisia: Saarihelvetti-tapahtuman ohjelma alkaa olla valmis, uusia kiinnityksiä julki

7.3.2019 10:21

Tampereen virkeä Saarihelvetti-metallifestivaali tiedottaa saaneensa ohjelmansa ”pääosiltaan valmiiksi”. Tämä tarkoittanee, ettei uusia nimekkäämpiä bändejä nyt julkistettujen nimien lisäksi ole enää luvassa, mutta järjestäjillä on vielä jotain merkillistä takataskussaan.

”Nyt varmojen 19 yhtyeen lisäksi Saarihelvetti tulee vielä täydentymään pikanteilla mausteilla. Bändikilpailu Helvetistä -finaali lauantaina 30. maaliskuuta Tampereen Jack the Roosterissa nostaa esiintyjälistalle vielä yhden tuoreen tanakan musiikin orkesterin. Saarihelvetin side show -lavan yllätyksellinen ohjelmisto kehittyy vielä ohjelmatuottajan aivojen vasemmassa takalohkossa. Luvassa on kevyttä raskautta tai raskasta keveyttä, ihan miten festarivieras sen kokee”, tiedotteessa lukee.

Uusia bändikiinnityksiä ovat joka tapauksessa Swallow the Sun, Omnium Gatherum, MØL, Medeia, Kalmah, Arion ja Lähiöbotox. Myös tapahtuman päiväkohtainen ohjelma on varmistunut, katso se alapuolelta.

2.–3. elokuuta Viikinsaaressa juhlittavan Saarihelvetin pääsyliput maksavat 40–66 euroa. Ennakkomyyntiä hoitaa Lippupiste.

Pe 2.8.
Turisas
Swallow the Sun
Ruoska
MØL (Den)
Fear of Domination
Trollheims Grott
Lähiöbotox
Awake Again
Bändikilpailu Helvetistä -voittaja

La 3.8.
Turmion Kätilöt
Korpiklaani
Rytmihäiriö
Medeia
Machinae Supremacy (Swe)
Omnium Gatherum
Kalmah
Bloodred Hourglass
Arion
Tyrantti
Everwave

Lisää luettavaa