Festivaali- ja konserttisaliuutisia: Bailaa Provinssissa 24 h ja allekirjoita tärkeä adressi!

Provinssirockin uudistustyöt ovat täydessä käynnissä. 27.-28. kesäkuuta järjestettävä festivaali nimittäin liittää niin sanotun Camp Provinssin osaksi festivaalialuetta – ja siellä ohjelma jatkuukin sitten koko yön.

Festivaali kertoo: ”Camp Provinssissa saadaan jo tutuksi tulleiden aamujoogan ja silent discon lisäksi kokea erikoiskeikkoja, artistivierailuja, ohjattuja ryhmäliikuntasessioita, standup-esityksiä ja paljon muuta. Luvassa on myös ruoanlaittoa yhteistuumin ja grillikapellimestareiksi on saapumassa tuttuja nimiä Kaarle Viikatteesta lähtien”.

Artistikiinnityksistä sen verran, että Time-lehden kovasti hehkuttama ruotsalainen popyhtye NONONO saapuu Seinäjoelle. Yhtyeen tunnelmointiin voi tutustua tässä alla:

Helsingin Elävän musiikin yhdistys taas kerää parhaillaan nimiä adressiin, jossa ajetaan pitkään suunnitellun, kolmisen tuhatta henkeä vetävän Konepaja-hallin asiaa. Vuoroin myötä- ja vastatuulessa olleen tulevan keikkapaikan on tarkoitus korvata aikanaan Nosturi.

Onhan se niin, että Helsinki (ja Suomi) tarvitsee tämän kokoista konserttitaloa, joten täältä löytyvän adressin allekirjoittaminen on suorastaan pakollista. Tuolta samalta sivulta löytyy myös lisätietoa aiheesta.

Ja jos palataan vielä festivaaliuutisiin niin Tampereen Pakkahuoneella, Klubilla, Telakalla ja Bar Passionissa järjestettävä juhanusfestivaali Valtteri on kiinnittänyt jo tässä vaiheessa seuraavat nimet: Scandinavian Music Group, Samuli Putro, Risto, Eläkeläiset, The Valkyrians, Random Hand (UK) ja Busdriver (USA).