Five Finger Death Punchin keikka loppui lyhyeen solistin puheiden muututtua melkoisen sekaviksi

Ei ole salaisuus, että yhdysvaltalaisen Five Finger Death Punchin laulaja Ivan Moody on kamppaillut alkoholismin kanssa jo pidemmän aikaa ja se vaikuttanut välillä suuresti myös orkesterin työskentelyyn, muun muassa peruuntuneiden ja ennen aikojaan keskeytyneiden keikkojen muodossa. Perjantaina Worcesterissa Massachusettsissa esiintyneen yhtyeen konsertti toikin ikäviä mielleyhtymiä menneisyyteen tyssäämällä vain kahdeksan kappaleen jälkeen, varsinkin kun Metal Injection kertoi paikallaolijoiden raportoineen miehen vaikuttaneen silmin nähden humalaiselta ja ylipäätään kykenemättömältä kunnolliseen esiintymiseen.

Ennen poistumistaan lavalta Moody kertoi äitinsä tekevän kuolemaa, mutta tästä eivät kaikki perheenjäsenet vaikuttaneet olevan aivan yhtä mieltä. Keikan jälkeen laulajan sisko Sandy näet kommentoi Rock Feedille äitinsä olevan täysin kunnossa. ”Äitimme on elossa ja hyvissä voimissa. Henkilökohtaisesti uskon, että Ivan oli humalassa ja käytti sitä tekosyynä hirveälle käytökselleen.”

Katsojakommentit eilisiltaiselta New Jerseyn keikalta kertovat kuitenkin orkesterin paitsi nousseen Moodyn johdolla lavalle, laulajan myöskin tarkentaneen edellisen illan puheitaan toteamalla, että tarkoitti ”äidillä” vieroitusklinikkansa menehtynyttä äitihahmoa, ei suinkaan omaa äitiään.