Floor Jansenilta kysellään jatkuvasti, vieläkö hän laulaa Nightwishissä – laulajatar selvensi tilannetta haastattelussaan

12.1.2020 21:04

Juuri uuden albuminsa valmiiksi saaneen Nighwishin laulaja Floor Jansen kertoo hollantilaislehti De Volkskrantin haastattelussa, että häneltä kysellään kotimaassaan jatkuvasti, onko hän edelleenkin yhtyeen solisti. Jansen on noussut Hollannissa entistäkin suuremmaksi nimeksi osallistuttuaan viime vuonna Beste Zangers -lauluohjemaan. Kysyntä ohjelmassa vaikutuksen kansaan tehneelle Jansenille on ollut siinä määrin kovaa, että luvassa on ainakin yksi soolokiertue vanhojen soittokavereiden kanssa. Ilmeisesti tämä on ollut omiaan aiheuttamaan väärinymmärryksiä Jansenin bändikuvioita kohtaan.

”Ihmiset täällä kyselevät, olenko edelleen siinä toisessa bändissä, tai kuten joku sanoi eilen, ’Teetkö edelleen sitä Nightwish-juttua?'”, Jansen sanoo haastattelussa. ”Kyllä, soitamme esimerkiksi Ziggo Domella kahdesti ensi vuonna. Nightwish myy tätä nykyä enemmän konserttilippuja Hollannissa kuin missään muussa maassa. Siitä olen erityisen ylpeä.”

Eiköhän tämä ole tällä selvä.

Lisää luettavaa