Gene Simmons Kissin lopettamispäätöksestä: ”Sitä täytyy omata tarpeeksi arvokkuutta ja ylpeyttä lopettaakseen ajoissa”

4.6.2023 21:43

Kiss-basisti Gene Simmons kommentoi yhtyeen tarun alati lähestyvää loppua australialaisen The Sunday Projectin haastattelussa. Simmons avaa juttutuokion yhteydessä yhtyeen päätöstä päättää uransa joulukuun alussa New Yorkin ikonisen Madison Square Gardenin lavalla.

”Katsos, tietyssä vaiheessa luontoäiti ottaa niskalenkin, olipa suunnitelmasi sitten minkälaiset tahansa”, Simmons sanoo. ”Tietyssä iässä sitä pitää omata tarpeeksi arvokkuutta ja ylpeyttä, puhumattakaan rakkaudesta ja ihailusta faneja kohtaan, tietääkseen milloin hanskat on syytä ripustaa naulaan. Olemme kaikki nähneet nyrkkeilijöitä jotka ovat olleet kehässä liian pitkään ja bändejä, jotka ovat olleet lavalla liian pitkään. Näytän edelleen helkkarin hyvältä, mutta se ei ole pääasia. Pointti on, että tekemistemme fyysinen puoli rajoittaa sitä, kuinka pitkään voimme jatkaa. Ja muistamme että esittelemme itsemme: ’Halusitte parasta. Saamanne pitää. Maailman kuumin bändi.'”

”En halua olla sellaisessa bändissä jonka fanit sanovat: ’Sinun olisi pitänyt nähdä heidät vuonna 1804 kun he vielä rokkasivat kunnolla'”, Simmons jatkaa. ”Sitä pitää tässä vaiheessa olla joko mestari tai häipyä lavalta. Joten lopetamme kun olemme vielä huipulla. Ja kiitollisina — en tiedä kuinka voisin sanoin kuvailla tätä ihmeellistä matkaa, ja se on ainoastaan fanien ansiota. Ilman heitä kyselisin jonon seuraavalta tyypiltä haluaisivatko he ranskiksia lisukkeeksi. Eipä yritetä väittää mitään muuta.”

Kissin vihoviimeinen keikkaputki käynnistyy syyskuussa.

Lisää luettavaa