Glenn Danzig sanoo, ettei punk-liikettä voisi enää syntyä ”cancel-kulttuurin ja woke-paskan” takia

Snapshot-photography / AOP

Horror punk -pioneeri Glenn Danzig harmittelee Rolling Stonen tuoreessa haastattelussa, kuinka ennen oli sentään kunnollista.

Miehen mielipide nykyisestä, taiteilijan itsensä mielestä punkille sopimattomasta ilmapiiristä tuli esiin jutustelun kääntyessä Misfitsin Last Caress -kappaleeseen.

”Se on vain täysin kaistapäinen biisi”, Danzig sanoo. ”Teimme juttuja vain ärsyttääksemme ihmisiä.”

Mieheltä tiedusteltiin, tehtiinkö kappale rajuimmasta mahdollisesta aiheesta jonka hän saattoi tuolloin kuvitella?

”Osittain kyllä. Se oli, että ’Vitut kaikista”, Danzig toteaa. ”Haista sinä paska, ja haistakoon koko maailma pitkän paskan.’ Se oli asenteemme. ’Vitut systeemistänne ja kaikestä tästä paskasta.'”

”Se oli erilaista”, mies jatkaa. ”En usko, että ihmiset tulevat kokemaan enää mitään vastaavaa. Enää ei tule uusia bändejä tuolla lailla esiin. Nyt heidät canceloidaan saman tien.”

”Ihmiset eivät ymmärrä, sillä kaikki on niin cancel-kulttuuria ja tiedostavaa paskaa nykyään”, Danzig lisää. ”Tänä päivänä ei voisi enää tapahtua punkin räjähdystä, cancel-kulttuurista ja woke-paskasta johtuen. Se ei vain onnistuisi. Se ei voisi tapahtua. Olemme onnekkaita, että se tapahtui silloin kuin se tapahtui, sillä se ei tule enää toistumaan. Tuollaisia bändejä ei enää tule. Kaikki ovat niin kireitä ja poliittisesti korrekteja. Se on vain, että ’Okei, miten vaan.'”