Greta Van Fleet -keulakuva ei yhdy Gene Simmonsin puheisiin rockin kuolemasta – ”Ehkä se rockmaailma, jonka hän muistaa, on kuollut”

Greta Van Fleet

Kiss-basisti Gene Simmons on viime vuosien varrella julistanut useaan otteeseen rockin kuolleen ja kummastellut, missä ovat uudet Beatlesit ja Elvikset. Mies on myös hakenut syytä genren alennustilaan milloin faneista, milloin uusista artisteista.

Nyt rockin uudemman polven toivoja edustavan Greta Van Fleetin laulaja Josh Kiszka on ottanut kantaa Demonin puheisiin NME:n tuoreessa haastattelussa.

”Ehkä se rockmaailma, jonka hän muistaa, on kuollut”, Kiszka tuumaa. ”Mielestäni rock’n’roll on hyvin joustava ja monenkirjava genre. Näyttäisi siltä, että aina tasaisin väliajoin sukupolvi uudelleentulkitsee sen… Ja olen kuullut vuosien varrella ihmisten puhuvan aiheesta vähän kuin lämpimikseen.”

”Rock’n’roll voi vaipua horrokseen, mutta et voi tappaa jotain, joka syrjäyttää ajan”, Kiszka lisää. ”Se on asenne, henki ja juhla. Ihmiset ojentavat soihdun eteenpäin ja ajat muuttuvat. On luultavasti paljonkin väkeä, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä asiasta.”

Greta Van Fleet julkaisi uuden The Battle at Garden’s Gate -albuminsa 16. huhtikuuta.