Grunge-yliannostus uhkaa: Nirvanan, Soundgardenin ja Pearl Jamin muusikoilla on yhteinen bändi, kuuntele

28.6.2023 12:45

Tässäpä varsin tuhti paketti kaikille grungevuosien veteraaneille ja muille tyylisuunnasta kiinnostuneille. Nythän on ensinnäkin niin, että Soundgardenista, Nirvanasta ja Pearl Jamista tutut muusikot vaikuttavat samassa, melko vähälle huomiolle jääneessä bändissä, ja nyt tämä orkesteri on julkaissut toisen albuminsa ilman minkäänlaista promootiota tai edes ilmoitusta sosiaalisessa mediassa. Aiheesta kertoo Metal Hammer.

Asialla ovat Soundgardenin kitaristi Kim Thayil, Nirvana-basisti Krist Novoselic, Soundgardenin ja Pearl Jamin rumpalina kunnostautunut Matt Cameron sekä hardcorebändi Voidin kitaristi Bubba Dupree. Lauluhommista vastaavat Giants in the Treesin Jillian Raye ja Jennifer Johnson. Sekstetin yhteisen kokoonpanon nimi on 3rd Secret, ja orkesterin uuden albumin nimi on mielikuvituksellisesti The 2nd 3rd Secret. Koko hela hoidon voi kuunnella nyt Spotifysta ja muista suoratoistopalveluista.

Mikäli Spotify-tunnukset ovat jääneet hankkimatta, ota aiheeseen tuntumaa esimerkiksi alapuolelta löytyvän videon avulla. Tutultahan tuo soundi kalskahtaa!

Lisää luettavaa