Guns N’ Roses -comeback askeleen lähempänä: kaksi uutta keikkaa julkistettu

Hyvältä vaikuttaa, joskin yhä vaaditaan kärsivällisyyttä.

Guns N' Roses – se oikea.

Axl Rosen lisäksi ainakin Slashistä ja Duff McKaganista koostuva Guns N’ Roses on julkistanut kaksi niin sanottua lämmittelykeikkaa ajalle ennen huhtikuista visiittiään Kalifornian Coachella-festareilla.

Legendaarinen ryhmittymä palaa lavoille Las Vegasin T-Mobile-areenalla, jossa sen on määrä esiintyä kahtena peräkkäisenä iltana huhtikuun 8. ja 9. päivä. Bändi tiedotti asiasta itse Twitterissä ja Facebookissa julkaisemansa, kutkuttavan mässäileväisen trailerin välityksellä.

Ensimmäistä kertaa vuoden 1993 jälkeen yhdessä nähtävän miehistön mahdolliset laajemmat kiertue- ja festivaalisuunnitelmat säilyvät toistaiseksi yhä salaisuuksien verhon takana. Niin säilyy myös tulevien keikkojen rumpali, joskin huhut herrojen Steven Adler ja Izzy Stradlin osallisuudesta kiertävät vilkkaina. Hiljattain Gunnareiden ex-manageri väitti Stradlinin työstäneen peräti uutta materiaaliakin muun yhtyeen kanssa.

Olisivathan nämä (hyvin) toteutuessaan hienoja hommia. Jännityksen edelleen jatkuessa voi fiilistellä vaikka tätä hienoa kuvakollaasia hyvin nuorista Guns N’ Roses -muusikoista aikana ennen maailmanmainetta.

Toki myös erinäiset hassuttelut ovat ottaneet lähiaikoina aivan odotetusti tuulta alleen. Esimerkistä kelvatkoon tämä kuva, joka kertoo Axl Rosen saapuneen Coachellan festivaalialueelle neljä kuukautta etuajassa, jottei myöhästyisi odotetulta paluukeikaltaan.