Halloween huipentuu uuteen King Diamond -videoon – pätkän saattaminen valmiiksi vei peräti neljä vuotta

31.10.2023 21:09

Halloween saa huipennuksensa King Diamondin tuotua tuoreimman videonsa kaiken kansan nähtäville. Pätkä on ollut työn alla kokonaiset neljä vuotta, sillä alkuperäiset kuvaukset tehtiin yhden päivän aikana vuonna 2019. Kappale kantaa nimeä Masquerade of Madness.

King Diamond itse kommentoi ottaneensa yhteyttä ohjauksesta vastanneen MyGoodEye Visualsin David Brodskyyn ja Allison Woestiin vasta aivan hiljattain kyselläkseen kuinka videoprojekti on edennyt.

”Video jäi miltei unholaan kun maailma pysähtyi – emme koskaan nähneet kuvaakaan aineistosta”, King Diamond kommentoi. ”Vuosia myöhemmin, kun asiat alkoivat vihdoin edistymään ja uusien Mercyful Fate ja King Diamond -levyjen kirjoitusprosessit alkoivat, aloimme tuumia mitä neljä vuotta sitten kuvatulle videollemme kuului. Niinpä päätimme ottaa yhteyttä David Brodskyyn ja pari viikkoa myöhemmin meillä oli ensimmäinen leikkausversio käsissämme.”

”Olin sanaton!” King Diamond hehkuttaa. ”Minulla ei ollut mitään kritisoitavaa ja muutaman Andy LaRocquen tekemän huomion jälkeen Masquerade of Madnessin video oli valmis!”

Videon lisäksi King Diamond julkaisee Masquerade of Madnessin 12-tuumaisena ep:nä, jolta löytyy myös yhtyeen Graspop Festival -tapahtumassa soittamat liveversiot Welcome Homesta ja Arrivalista.

Alla Masquerade of Madnessin video.

Lisää luettavaa