Haluaisitko päästä laulamaan hyvässä nousussa olevaan metallibändiin? Nyt olisi paikka auki

28.8.2018 12:19

Amoralista parhaiten tunnetun Ben Varonin perustama Oceanhoarse on nyt kovan paikan edessä. Yhtyeen laulaja Tommy Tuovinen vieraili hiljattain kuulotarkastuksessa ja lääkärin palaute oli sellaista, ettei miehen kannattaisi enää bändisoiton kaltaisen metelin äärellä oleilla. Niinpä Tuovinen joutuu jättämään sekä bändin että koko aktiivisen musiikkiuransa.

”Uutinen oli musertava, mutta minun on pakko ottaa se tosissani. Tulen luultavasti tekemään jatkossakin satunnaisia studiohommia ja ehkä yksittäisiä keikkoja, mutta näyttää kyllä pahasti siltä, että aktiiviset päiväni musiikin parissa olivat tässä”, Tuovinen sanoo tiedotteessa.

Tämä tarkoittaa, että Oceanhoarsen laulajan paikka on nyt auki, ja uutta solistia etsitään avoimella haulla. Yhtye kannustaa kiinnostuneita lähettämään sähköpostia osoitteeseen oceanhoarse at gmail piste com, niin siitä voidaan sitten edetä.

”Jos osaat laulaa, olet lavalla kotonasi, laitat elämässä musiikin kaiken muun edelle ja olet valmis antamaan 120 prosenttia itsestäsi tälle bändille, saatat olla etsimämme henkilö”, kertoo basisti Jyri Helko.

”Emme kaipaa Tommy-kloonia”, rumpali Oskari Niemi jatkaa. ”Tärkeimmät kriteerit ovat luonne, asenne ja oma soundi. Etsimme hemmoa (tai hemmotarta), jolla on oma identiteetti ja joka tuo bändiin oman vivahteensa. Eli jos uskot, että sinusta olisi laulamaan kovaa työskentelevässä, erittäin motivoituneessa bändissä, jonka tähtäimenä on totaalinen maailmanvalloitus, ota yhteyttä.”

Siitä vain sitten kokeilemaan kepillä jäätä. Ties mitä se yksi sähköposti voi poikia!

Lisää luettavaa