Haluatko esiintymään Lost In Music -festareille? Artistihaku on nyt auki

Suomen suurin showcase-festivaali hakee jälleen esiintyjiä.
12.3.2024 11:14

Vuonna 2007 startattu showcase-festivaali Lost In Music järjestetään taas 2.–4.10.2024. Ympäri Tamperetta soiva kaupunkifestivaali tuo yhteen uudet, nousevat artistit, bändit ja musiikkientusiastit klubeille ja keikkapaikoille. Festivaalin artistihaku on nyt auki osoitteessa lostinmusic.fi/artistihaku2024. Hakea voi 30.4.2024 asti, mutta koska artistivalintoja tehdään koko ajan prosessin ajan, kannattaa hakemus laittaa sisään mahdollisimman pian.

Lost In Music on suunnattu sekä jo jalansijaa musiikkialalla saaneille että vielä julkaisijaa vailla oleville artisteille. Samaan aikaan Tampereella järjestetään Musiikki & Media -ammattilaisseminaari, joten iltaisin Lost In Music -keikkoja on katsomassa Suomen musiikkialan ammattilaiset eri sektoreilta mediasta levy-yhtiöihin ja keikka-agentteihin.

Lost In Music kertoo tänä vuonna painottavansa erityisesti artistien ajankohtaisuutta, kansainvälistymistä, monimuotoisuutta ja sitä, että jo hakuvaiheessa tuotaisiin esille artistien tulevan vuoden keskeisimmät julkaisu- ja urasuunnitelmat.

“Odotamme saavamme monimuotoisia ja ajankohtaisia hakemuksia artisteilta, jotka ovat ottamassa urallaan seuraavaa askelta kohti isompia lavoja ja areenoita”, kuvailee Lost In Musicin taiteellinen johtaja Aki Roukala.

Lost In Musicin lopulliset artistivalinnat tekee myös tapahtuman promoottorina toimiva Aki Roukala apunaan myöhemmin nimettävä musiikkialan monipuolisesti läpileikkaava artistityöryhmä.

Lisää luettavaa