Haluatko Naamoille? Valppaana lippujen kanssa

10.5.2013 20:35

Soundissa ei koskaan copy-pasteteta tiedotteita sellaisenaan, eikä tehdä nytkään, vaikka mieli kyllä tekisi. Sen verran hauskaa tekstiä pursuaa Rockfestari Naamat -tiedote. Jyväskylän kupeessa Muuramessa 26.7.-28.7. järjestettävä, alun perin kaveriporukan yksityisbileistä alkanut pikkufestari on saavuttanut niin legendaarisen maineen, että viime vuonna kesäjuhlan liput menivät kaupaksi parissakymmenessä minuutissa vaikka ohjelmaakaan ei oltu vielä julkistettu.

Eipä ole kesän 2013 ohjelmaakaan vielä julkistettu, mutta liput tulevat kuitenkin myyntiin ensi viikon torstaina 16.5. Aikaisempien vuosien palvelinongelmista viisastuneena lippuja myydään tänä vuonna Tiketin kautta.

Soundin Heidillä oli Naamoilla viime vuonna NÄIN kivaa. Viime kesänä juhlilla soittivat muun muassa Tundramatiks, Kiveskives, Lapko ja MIAU.

Otetaan nyt loppuun kuitenkin muutamia suoria lainauksia Naamojen virallisesta tiedotteesta.

”Rockfestari Naamat on kuin hyvä juusto, näyttää vähän jännältä, haiskahtaakin ehkä vähän oudolta, mutta ah maistuu niin hyvältä ja saa hymyn huulille.”

”Apua! Inflaatio, Kreikka ja kaikki! Nyt varmaan lipunhinta nousee ja ei riitä varat festivaalieväisiin? Ei. Miksi? Koska Naamat. Lippu maksaa saman 40€ kuin viimekin vuonna. Jos haluat kuluttaa enemmän rahaa niin osta vaikka purkkaa.”

Hyvä meininki jatkuu myös festarin kotisivuilla – tähän ei Tieto pystyisi. Sivustolta selviää myös bussi+lippu -paketit Helsingistä tai Tampereelta.

Lisää luettavaa