Haluatko naimisiin? Oletko jopa hulluuteen saakka ennakkoluuloton? Sydän Sydän suunnittelee jotain todella spesiaalia

24.1.2023 12:35

Sydän, Sydän suunnittelee Tampereelle todellista erikoiskeikkaa. Ei, nyt ei soiteta vanhaa menestyslevyä alusta loppuun tai muuta sellaista tavallista, vaan tarkoituksena on järjestää eräänlainen ”ensitreffit alttarilla” -henkinen spektaakkeli rokkikeikalle. Koska miksipä ei!

”Oletko seikkailunhaluinen sinkku? Haluatko tavata uusia ihmisiä ja mennä heidän kanssaan naimisiin? Oletko Pirkanmaalla 3.2.2023? Ilmoittaudu uuteen, jännittävään ja rohkeaan parisuhderealityyn”, yhtye kirjoittaa sosiaalisen median päivityksessään. Homman nimi siis todella on, että hakemuksia voi lähettää yhtyeelle, joka sitten valitsee onnekkaille puolison (kukaties) loppuelämäksi.

Hakemukseen tulee kirjoittaa nimi, ikä, sukupuoli, kuvaus luonteesta, harrastukset, toiveet ja sekalaista muuta infoa, mikäli innostuu avautumaan enemmän. Hakemuksia otetaan vastaan 30.1. saakka, ja keikkaseremonia järjestetään sitten 3.2. Tampereen G Livelabissa. Lisäporkkanana mainitaan, että illan aikana kuullaan Sydän, Sydäntä ”lähes täydellisessä alkuperäiskokoonpanossaan”. Katso bändin alkuperäinen päivitys alta:

Lisää luettavaa