”Hän kastoi minut viskillä!” – Entinen Sepultura-keulakuva muistelee ikimuistoista ensitapaamistaan Lemmy Kilmisterin kanssa

12.2.2019 20:58

Sepulturan, Soulflyn, Cavalera Conspiracyn sekä Killer Be Killedin riveistä tuttu laulaja-kitaristi Max Calavera muisteli hiljattain Little Punk People -Youtube-kanavalle myöntämässään haastattelussa ikimuistoista ensitapaamistaan Motörhead-legenda Lemmy Kilmisterin kanssa.

Kohtaaminen tapahtui vuonna 1989 kun Euroopassa ensimmäistä kertaa rundannut Calavera törmäsi Lemmyyn Englannissa.

”Tapasin hänet vuonna ’89 ensimmäisellä Euroopan-kiertueellamme. Olimme pubissa jossakin päin Englantia ja hän pelasi sellaisella pienellä pelikoneella kuten hänellä oli tapana”, Calavera kertoo. ”Olin noihin aikohin vain nuori brasilialainen kundi ensimmäisellä rundillaan. Menin häiritsemään häntä kuin mikäkin idiootti. ’Hei jäbä, olen Brasiliasta! Rakastan Motörheadia!’ ja kaikkea sellaista. Hän oli että: ’Jätä minut rauhaan. Yritän tässä pelata tätä peliä.'”

”Niinpä palasin pöytäämme… vedin muutamia shotteja… sain lisää rohkeutta ja palasin häiritsemään häntä uudelleen. Tällä kertaa hän ei enää sanonutkaan mitään. Hän vain otti juomansa viskin ja kaatoi sen päälleni. Se oli sellainen ’Jätä minut rauhaan’ -merkki. Menin takaisin pöytäämme ja sanoin kundeille, että ’Lemmy kastoi minut juuri äsken! Olen ok! En pese lettiäni ainakaan kuukauteen! Enkä varmaan pessytkään.”

Voit katsoa miehen haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

Lisää luettavaa