”Hän on palannut”, riemuitsee Alice Cooper – Nita Strauss liittyi takaisin shokkirock-ikonin bändiin

7.3.2023 10:45

Atlantin takaa kuuluu sellaisia tietoja, että Alice Cooperin yhtyeessä on palattu vanhaan tuttuun päiväjärjestykseen. Kitaristi Nita Strauss on jälleen mukana kuvioissa, mikä tarkoittanee sitä, että Cooperin levyillä 1980-luvulla kunnostautunut Kane Roberts on jälleen ulkona. Strauss poistui bändistä vuonna 2022 popmusiikin piiristä rockin puolelle kurkottaneen Demi Lovaton yhtyeeseen, mutta nyt hän on taas Cooperin tukena.

”Hän on palannut! Nita pyysi taukoa voidakseen työskennellä jonkun muun kanssa, mitä aina kannustan bändini jäseniä tekemään. Minusta on hyvä, kun he haastavat itsensä ja kokeilevat uusia asioita”, Cooper kirjoittaa sosiaalisen median päivityksessään.

”Olen kiitollinen vanhalle ystävälleni Kane Robertsille [Nita Straussin] tuuraamisesta, mutta Nita on jälleen kanssamme huhtikuun lopussa alkavalla kiertueella. On mahtavaa saada hänet takaisin.”

”Oli kysymys sitten studiosta tai esiintymislavasta, on aina kunnia tehdä musiikkia Alice Cooperin kanssa”, Strauss puolestaan kirjoittaa. ”Olen innoissani, kun pääsen taas mukaan yhtyeeseen vuoden 2023 kiertueelle, joten tapaan teidät kaikki sitten tien päällä huhtikuusta alkaen. Painajainen palatkoon!”

Katso Cooperin alkuperäinen päivitys alempaa:

Lisää luettavaa