Happoradion Mika Haapasalo soolopuuhissa – ensinäytössä kiusaamisen vaikutuksia käsittelevä video

1.2.2024 13:03

Kun Happoradio on asetettu tauolle, yhtyeen jäsenet puuhaavat musiikkia vaihteeksi omin voimin. Aki Tykki työstää soolouraansa täyttä häkää, ja myös kitaristi Mika Haapasalo julkaisee musiikkia ihan vain sukunimensä turvin. Loppuvuodesta Haapasalo julkaisi ep:n, ja pian on tulossa jatkoa Ep2-julkaisun muodossa. Tältä kokonaisuudelta esitellään nyt singlekappale Vihainen ja haavoittuva, ja siinä onkin taustalla vakavaa asiaa.

Vihainen ja haavoittuva kertoo siitä, miten kiusatuksi tuleminen ja eletty elämä voi vaikuttaa tuhoavasti aikuisen elämään, tähän hetkeen. Videossa seikkailevat loukatun ihmisen kaksi puolta: elämälle vihainen ja paikkaansa maailmassa etsivä haavoittunut kaveri”, Haapasalo kertoo ja jatkaa:

”Ajatus soolomateriaalin tekemisestä sai alkunsa Aki Tykin kerrottua haluavansa tehdä omaa sooloa ja bändin laittamisesta tauolle. Tajusin pian, että tämähän on upea mahdollisuus toteuttaa itseäni. Soolomusiikin tekeminen onkin ollut motivoivaa ja antoisaa, jopa terapeuttista.”

Musiikkivideon on kuvannut ja editoinut Ville Huuri. Haapasalo kertoo puuhistaan Facebookissa täällä ja Instagramissa täällä.

Lisää luettavaa