Harmillisia liveuutisia: H.E.A.T:in lokakuulle suunnitellut keikat siirtyvät ensi vuoteen

6.10.2022 13:58

Nythän kävi niin, että H.E.A.T:in ensi viikolle kaavaillut Suomen-keikat jäävät tällä erää juhlimatta. Tiedote kertoo, että Helsingin Tavastialle 11.10. ja Tampereen YO-talolle 12.10. buukatut esitykset siirtyvät ensi tammikuuhun. Uudet yritykset suoritetaan 20.1. Tampereella ja 21.1. Tavastialla.

Yhtye kertoo tilanteen syyksi aikatauluongelmat, mitä ne sitten tarkoittavatkaan. ”Olemme harmissamme, kun joudumme siirtämään keikkoja parilla kuukaudella, mutta edes vankat suunnitelmat eivät pysy vankkoina. Rokataan tammikuussa! Kippis Suomeen ja kiitos ymmärryksestänne”, yhtye kirjoittaa tiedotteessa.

Tulevien keikkojen lämmittelijänä toimii iranilais-norjalainen Confess. Pääsyliput Tampereen-keikalle maksavat ennakkoon 29,90 euroa Lippupisteessä, ja Tavastialle puolestaan pääsee 32,50 eurolla Tiketin kautta. Vanhojen päivämäärien ennakkoliput kelpaavat sellaisinaan samassa keikkapaikassa uutena päivänä. Jos uudet päivät eivät sovi, ennakkoliput voi palauttaa 6.12. mennessä ennakkomyyntikanaviin.

Lisää luettavaa