Harvinaislaatuinen spektaakkeli vireillä – Paperi T ja UMO Jazz Orchestra yhteiskeikalle

Paperi T Sidewaysissa kesällä 2018. Kuva: Tiia Nyholm

Helsingin Kulttuuritalolla olisi tarjolla 26. lokakuuta esitys, jollaista ei joka viikko näekään. Paperi T nousee tuolloin lavalle UMO Jazz Orchestran kanssa, ja tämähän tarkoittaa, että räppärin konemusiikkipohjainen kappalevalikoima on sovitettu pitkälti uusiksi. Tällä kertaa sitä esittää nimittäin 18-henkinen jazz-orkesteri.

”Kaltaiselleni sooloartistille ison, parikymmenpäisen bändin kanssa lavalla oleminen on melkoinen kulttuurishokki. Konsertista onkin tulossa todellinen kokemus”, Paperi T alias Henri Pulkkinen kirjoittaa tiedotteessa.

”Paperi T ja UMO Helsinki Jazz Orchestra konsertoivat vuosi sitten Helsingin juhlaviikkojen Kaivarin-konsertissa, jonka bäkkärillä käteltiin sopimus yhteistyön jatkolle. Nyt on luvassa vielä laajempi ja pidempi konsertti-ilta”, konsertin kapellimestarina toimiva Ville Vannemaa puolestaan kommentoi.

Tiedote lupaa, että settiin kuuluvat ainakin sellaiset ohjelmanumerot kuin Paniikki, Sä jätät jäljen ja Yli. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin perjantaina 30. elokuuta Lippupisteessä ja Tiketissä. Lippujen hinnat ovat alkaen 25 euroa.