”He sanoivat tappavansa koko perheen” – Ozzy Osbournen Sharon-vaimo sanoo saaneensa vakavia uhkauksia The Talk -kohun vuoksi

Priscilla Grant /Everett Collection /All Over Press

"Tässä on kyse minusta, ei Ozzystä tai lapsistani. Jos sinulla on jotain sanottavaa minulle, kestän sen kyllä. Mutta jättäkää perheeni rauhaan", Sharon jyrähtää.

Ozzy Osbournen pitkäaikainen manageri ja vaimo Sharon Osbourne kertoo Daily Mail TV:n haastattelussa saaneensa tappouhkauksia sen jälkeen, kun tämä joutui lopettamaan 10 vuotta jatkuneen pestinsä The Talk -keskusteluohjelmassa.

Osbourne ja juontajakollega Sheryl Underwood ajautuivat ohjelmassa tuliseen väittelyyn Osbournen puolustettua ystäväänsä Piers Morgania, jonka antamia lausuntoja Underwood piti rasistisena. Väittelyn jälkeen julkisuuteen alkoi tulla entisten juontajien kommentteja, joissa nämä sanoivat Osbournen käyttäytyneen kulisseissa törkeästi ja käyttäneen ”rasistista kieltä” eräistä henkilöistä. Tästä nousseen kohun vuoksi Osbourne jäi ulos sarjasta.

Tuoreessa Daily Mail TV:n haastattelussa Osbourne kertoo käyneensä kolmen kuukauden ajan ketamiinihoidossa kohusta seuranneen masennuksen ja ahdistuksen vuoksi. Hän myös sanoo saaneensa tappouhkauksia, jotka eivät ole koskeneet ainoastaan häntä vaan myös hänen lähipiiriään.

”He sanoivat tappavansa koko perheen. Että he tulevat yöllä veitsien kanssa ja leikkaavat meidän ja lemmikkiemme kurkut auki. Jouduimme lisäämään ympärivuorokautisia vartijoita”, Sharon Osbourne sanoo.

”Tässä on kyse minusta, ei Ozzystä tai lapsistani. Jos sinulla on jotain sanottavaa minulle, kestän sen kyllä. Mutta jättäkää perheeni rauhaan.”

Samaisessa haastattelussa Sharon antoi myös tilannepäivityksen Ozzy Osbournen terveydentilasta. Parkinsonin tauti on Sharonin mukaan hyvin hoidossa ja Ozzy kaipaa kovasti takaisin tien päälle.

”On sydäntäsärkevää katsoa sitä vierestä. Hän kaipaa ystäviään, soittajiaan. He ovat hänen kumppaneitaan. Hän kaipaa sitä elämää”, Sharon sanoo.

Hän puhui myös tulevasta elämäkertaelokuvasta, jonka kuvausten on tarkoitus alkaa tänä syksynä. Elokuvassa seurataan hänen ja Ozzyn myrskyisää suhdetta.

”Se kertoo meidän elämästä, siitä, miten päädyimme yhteen ja miten räjähdysherkkä suhteemme oli. Kaikki tappelut, sovinnot, tappelut, pidätykset, kaikki se kerrotaan. Mutta se on kuitenkin rakkaustarina.”