”Heräsin rajuun vatsakipuun…” – Suomeen treeneihin tullut Nightwish-laulaja joutui sairaalaan

Floor Jansen kiittelee Joensuussa saamaansa hyvää hoitoa.
15.4.2021 07:31

Nightwish-yhtyeen laulaja Floor Jansen kertoi sosiaalisessa mediassa joutuneensa viime viikolla sairaalaan Suomessa ollessaan. Solisti oli saapunut treenaamaan yhtyeen toukokuussa soittamia livestriimikeikkoja varten, kun reissu saikin heti alkuunsa odottamattoman ja pahaenteisen käänteen.

”Ensimmäisen treenipäivän jälkeen heräsin rajuun vatsakipuun ja totesin, että tämä ei ole normaalia. Sairaalassa ollessani sain niin sanotun sappikivikohtauksen. Ilmeni, että kipuni johtuivat sappikivistä ja haimatulehduksesta”, Jansen kirjoittaa.

”Sappirakkoni piti poistaa, mutta haimatulehduksen vuoksi sitä ei voitu tehdä heti. Seuraavana päivänä sappirakkoni otettiin ulos ja sen sisällä oli 15 sappikiveä! Emppu (Vuorinen, Nightwish-kitaristi) kutsuukin minua nyt Stonehengeksi!”

Jansenin vointi on nyt hyvä ja hän kertoo vaativansa muutaman viikon aikaa toipuakseen kunnolla. Tapauksella ei myöskään ole vaikutusta yhtyeen livestriimikeikkasuunnitelmiin.

”Olen äärimmäisen kiitollinen hoidosta, jota sain Joensuun sairaalassa! Sekä kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota olen saanut bändiltäni, ystäviltäni ja perheeltäni! Olen myös kiitollinen kehostani ja päätin tämän jälkeen pitää sitä entistäkin parempaa huolta”, Jansen toteaa.

Lisää luettavaa