Herra Ylppö pysyy kiireisenä: heti Maj Karman paluun jälkeen Ihmiset-yhtye lähtee syyskiertueelle

Kiertue on osa Suomen satavuotisjuhlallisuuksia.
14.6.2017 10:55

Herra Ylppö ei tyydy lepäämään laakereillaan. Laulaja on viime ajat tehnyt töitä Maj Karman paluulevyn ja -kiertueen parissa, ja kun nämä ovat ohi, Ylppö tuo Ihmiset-orkesterinsa jälleen esiintymisareenoille.

Ihmisten kiertue on sopivasti nimeltään Sata vuotta, ja tiedotteen mukaan se on valittu viralliseen Suomi Finland 100 -ohjelmistoon. Kiertueen lipunmyynti on käynnistynyt tänään.

Yhtyeen nykyisessä kokoonoanossa soittavat Herra Ylpön ohella Janne Joutsenniemi, HIMistäkin tuttu rumpali Jukka Kosmo Kröger, kosketinsoittaja Joona Kukkola ja kitaristi Hamid Moeini.

”Mehän lopetettiin Ihmiset-yhtye huipulla. Viimeinen iso festarikeikka oli Ilosaarirockin päälavalla ja sen jälkeen tuli tunne, ettei me haluta muuttua rutinoituneeksi viihdeautomaatiksi. Meidän mielestä yhtyeen kaikki neljä levyä ovat todella hyviä, mutta Sata vuotta on mestariteos”, kertoo Herra Ylppö tiedotteessa.

”Tämä vuosi on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Suomi on demokratian ja tasa-arvon maa, jota ihaillaan ympäri maailmaa enemmän kuin usein tulemme ajatelleeksi. On upeaa olla osana tätä historiallista juhlaa. Sata vuotta -albumi ja Suomi Finland 100 -juhla sopivat hienosti yhteen. Päätimme siis vielä kerran lähteä kiertämään klubeja. Niitä paikkoja, joihin meidän bändi kuuluu. Ei konserttisaleja, vaan nimenomaan musaklubeja.”

Sata vuotta -kiertueen keikkapäivät:
15.9. Pori, Bar Kino
16.9. Lahti, Möysän musaklubi
22.9. Turku, Gong
23.9. Tampere, Olympia
29.9. Oulu, Hevimesta
30.9. Jyväskylä, Lutakko
6.10. Kuopio, Henry’s Pub
7.10. Joensuu, Ravintola Kerubi
13.10. Helsinki, Virgin Oil co
14.10. Hämeenlinna, Suisto-klubi

Lisää luettavaa