HIM suuntasi Universalille, CMX:lta uusi video

HIM on allekirjoittanut levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja yhtiö tuo helsinkiläisbändin odotetun Tears On Tape -albumin Suomen markkinoille 26. huhtikuuta.

Pitkäsoiton tuottajana toimi aikaisemminkin HIMin kanssa yhteistyötä tehnyt Hiili Hiilesmaa ja miksaajana puolestaan hääri myöskin yhtyeen vanha tuttu eli Tim Palmer (U2, Ozzy Osbourne, Pearl Jam). Ensimmäinen singlelohkaisu on Into The Night.

Tears On Tour -kiertue suuntaa toukokuun alkupuolella Yhdysvaltoihin kuuden keikan verran:

03.05. Los Angeles – House Of Blues
05.05. San Francisco – The Fillmore
08.05. Chicago – House Of Blues
09.05. Toronto – Danforth Music Hall
10.05. New York  – Irving Plaza
12.05. Philadelphia – Theatre Of Living Arts

Suomalaisfestareista HIMin ovat kiinnittäneet Turun Ruisrock (6.7.) ja Oulun Qstock (27.7.).

CMX on puolestaan julkaissut Facebook-sivullaan uuden Rikkisuudeltu-videon Seitsentahokas-albumilta. Videon ohjauksesta vastaa Herra Ylppö.

– Päätimme luottaa lukuun, itseemme ja pyhään geometriaan. Seitsemän on alkuluvuista mystisin. Ihmiselämä kulkee seitsemän jaksoissa. Rakastumisen ensivaihe kestää seitsemän kuukautta. Parisuhde puolestaan kriisiytyy seitsemän vuoden jälkeen. Sanotaan, että onnellinen on seitsemännessä taivaassa. Seitsenvuotiaana menemme kouluun, nelitoistavuotiaana ripille. Ennen täysi-ikäiseksi tultiin kaksikymmenyksivuotiaana. Ihminen elää noin kymmenen kertaa seitsemän vuotta, basistilaulaja A.W. Yrjänä sanoo ja jatkaa:

– CMX on puolestaan elänyt nyt neljä kertaa seitsemän vuotta ja Seitsentahokas on neljästoista levymme.

Tämän vuoden Soundi-palkintokin meni A.W. Yrjänälle. Lue aiheesta enemmän täällä.