Huhuja liikkuu: nähdäänkö Rockfestissä aivan toinen kitaristi Mick Marsin tilalla Mötley Crüen riveissä?

21.10.2022 14:54

Mötley Crüen muusikot ovat tunnetusti kunnostautuneet rock’n’roll-paheiden harjoittamisessa, eikä tällainen elämäntyyli tavallisesti jää ilman seurauksia. Myös Mick Mars on joutunut kamppailemaan päihdeongelmia vastaan, ja kaiken lisäksi hän on sairastanut nuoruudesta saakka selkärankareumaa. Nykyään Mars on 71-vuotias, ja sairaus on painanut hänen selkärankansa varsin häijysti mutkalle. Miten onnistuu kiertue-elämä tässä tilanteessa?

Tätä asiaa spekuloidaan nyt kiivaasti, kun Mötley Crüe on buukannut ensi vuodelle kiertueet Eurooppaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Metal Sludge -sivustolla kuiskittiin 7. lokakuuta, että kulisseissa olisi kehitysvaiheessa sellainen kuvio, että muun muassa David Lee Rothin ja Marilyn Mansonin yhtyeistä tuttu John 5 korvaisi Mick Marsin ensi vuoden keikoilla. Sivusto pohjaa juttunsa nimettömiin lähteisiin, eli on täysin ilmassa, pitävätkö huhut paikkaansa vai eivät.

Sen verran kredibiliteettiä huhuilla on, että muut muusikot spekuloivat asialla sosiaalisessa mediassa. Blabbermouth uutisoi Tracii Gunsin Twitter-viestistä, jossa glam-veteraani pohtii John 5:n olevan aivan sopiva vaihtoehto Mötley-tuuraajaksi. ”Jos Mick päättää, että hänen on aika siirtyä sivuun, se on hänen asiansa. John 5 on mielestäni loistava vaihtoehto, jos huhut pitävät kutinsa”, Tracii kirjoittaa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä! Mötley Crüen on määrä soittaa Hyvinkään Rockfestissä 9. kesäkuuta. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa Def Leppard, Monster Magnet, Stam1na, Ville Valo ja Michael Monroe.

Lisää luettavaa