Huhumylly pyörii: Linkin Park tekemässä paluun keikkalavoille?

1.5.2024 11:46

2000-luvun suosituimpiin ja menestyneimpiin vaihtoehtometallibändeihin lukeutuva Linkin Park on ollut vuodesta 2017 eli laulaja Chester Benningtonin kuoleman jälkeen enemmän tai vähemmän telakalla muutamia uusio- ja kokoelmalevyjulkaisuja lukuun ottamatta. Edellisen kerran yhtye on nähty keikkalavalla lokakuussa 2017 Benningtonin muistokonsertissa.

Nyt maailmalla kuitenkin huhutaan, että yhtye olisi jälleen aktivoitumassa toden teolla. Billboard-lehden saamien sisäpiiritietojen mukaan yhtye – tai ainakin kolmikko Mike Shinoda, Brad Delson ja Dave Farrell – olisi nimittäin suunnittelemassa kiertuetta vuodelle 2025. Billboardin sisäpiirilähteiden mukaan Benningtonin korvaajaksi on kaavailtu mahdollisesti naislaulajaa ja samaa sanoi myös hiljattain Orgy-yhtyeen laulaja Jay Gordon, kun tätä haastateltiin KCAL 96.7 -radion Wired in the Empire -ohjelmassa. Gordon kuitenkin myöhemmin kiisti tietävänsä aiheesta mitään.

Kun Linkin Park julkaisi huhtikuun alussa Papercuts-kokoelman, Revolver-lehti kysyi Shinodalta bändin tulevaisuudensuunnitelmista. Tuolloin Shinoda vastasi kyselyihin hyvin ympäripyöreästi.

”Huhuja liikkuu aina. Ihmiset aina kyselevät, mitä bändirintamalla tapahtuu seuraavaksi ja paras vastaus jonka voin antaa, on että kun on jotain kerrottavaa, kerromme siitä. Jos tiedotamme jotain, tapahtuu se bändin virallisilla sivuilla. Jos kuulet asioista jostain muualta, voit luottaa siihen ihan niin paljon kuin itse haluat. Mutta rakastan jätkiä yhä, näemme toisiamme melko säännöllisesti ja meistä on hauska tehdä asioita yhdessä”, räppäri totesi.

Nähtäväksi jää, pitävätkö nyt pyörivät huhut kutinsa. Se ainakin on varmaa, että huhut siitä, että Benningtonin mahdollinen korvaaja olisi Evanescencen Amy Lee, eivät ainakaan ole totta.

”En ole kuullut sellaisista huhuista, mutta otan ne kohteliaisuutena. En ole ollut yhteydessä [Linkin Parkiin] tai mitään sellaista. Se ei siis ole totta. Mutta olisihan se hienoa, heidän pitää ottaa yhteyttä. Minulla ei ihan hirveästi ole aikaa, mutta ehkä voisin lähteä osa-aikaiseksi”, Lee vastasi, kun tältä kysyttiin asiasta iHeart Radion haastattelussa.

Lisää luettavaa