Huhut AC/DC:n lopettamisesta voimistuvat

Raskaamman musiikin erikoismedia Kerrang kertoo AC/DC:n tulevaisuuden olevan epävarmalla tolalla. Lehden haastattelema australialainen radiotoimittaja toteaa, että aussirokkarit eivät enää äänitä eivätkä lähde kiertueelle.

− Minun tietojeni mukaan Malcolm Young on palannut Australiaan elääkseen perheensä kanssa. Omien henkilökohtaisten syidensä vuoksi, hän ei välttämättä halua jatkaa AC/DC:ssä.

Vielä helmikuussa uutisoitiin laulaja Brian Johnsonin kertoneen floridalaisen radioaseman haastattelussa yhtyeen aloittavan studiosessiot toukokuussa ja soittavan 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi neljäkymmentä keikkaa. Johnson kertoi myös yhden bändin jäsenen sairastuneen vakavasti.

Samaan aikaan eri mediat maailmalla ovat kirjoittaneet ”muistokirjoituksia” (kyseisen tekstin mukaan Malcolm Young olisi saanut sairaskohtauksen) ja koonneet Best Of -listoja aussibändin tuotannosta.

AC/DC:n levy-yhtiö ei ole vielä suostunut kommentoimaan asiaa, mutta yhtye on huhujen mukaan pitämässä vielä tänään lehdistötilaisuuden.