Hui! PMMP esitti kielletyn kappaleen Tampere Areenassa!

PMMP:n syyskiertue sai varsin myrskyisän lähtölaukauksen Tampereella.

Yhtye nimittäin nousi ”kristillisiin arvoihin” nojaavan Tampere Areenan estradille ja esitti Jeesus ei tule oletko valmis -kappaleensa – vaikka yhtyettä oli nimenomaan pyydetty olemaan soittamatta ko. biisiä.

– Sain pari viikkoa sitten sähköpostiini viestin, jossa esiteltiin kyseisen kappaleen lyriikat. Käännyin oitis tapahtuman järjestäjän puoleen ja pyysin olemaan yhteydessä kyseiseen bändiin. Kerroin, että talossa on kristilliset arvot ja toivoin, että he eivät kappaletta esittäisi, Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkoski sanoo Aamulehdessä.

Lehden mukaan PMMP:n Paula Vesala ja Mira Luoti olivat lavalta käsin todenneet, että Wiherkosken pyyntö ei ole millään tavalla aiheellinen, koska se sotii sananvapauskäsitystä vastaan.

Appro on kyllä yksi iljettävimmistä tapahtumista, mitä Areenassa on koskaan ollut

Wiherkoski käy jutussa myös hieman kovemmilla kierroksilla: ”Täytyy olla sokea idiootti, jos ei näe, että tämä homma on loppumassa. Se, mitä Raamatussa kerrotaan lopun ajoista, se tapahtuu valtavana vyörynä silmiemme edessä”, mies sanoo.

PMMP:n esiintyminen oli osa Hämeenkadun Appro -tapahtumaa. Ko. opiskelijajuhlan ideana on nauttia mahdollisimman paljon alkoholituotteita tietyn ajan kuluessa.

– Appro on kyllä yksi iljettävimmistä tapahtumista, mitä Areenassa on koskaan ollut. Se ei ole kenellekään hyväksi, että viinaa kiskotaan urakalla, Wiherkoski lisää Aamulehdessä.

Tampere Areenan tapahtumista on aikaisemmin noussut sanomista. Esimerkiksi Alice Cooperin (harras kristitty itsekin) ja Turmion Kätilöiden konsertit ovat peruuntuneet jo etukäteen.

Jeesus ei tule oletko valmis soi tällä tavalla Loimaan torilla viime kesänä.