”Huikea laulaja ja ennen kaikkea upea ihminen on nukkunut pois” – Raskasta joulua -ryhmä hyvästeli Kimmo Blomin

Kimmo Blom Raskasta joulua -kiertueella vuonna 2019.
Jana Blomqvist

Kimmo Blomin poismeno on saanut monet muistelemaan laulajaa sosiaalisessa mediassa. Edesmenneen Facebook-sivu on täyttynyt hyvästelyviesteistä, ja useat muusikot ovat jakaneet omilla tileillään yksityisiä ja julkisia muistokirjoituksia. Blom oli selvästi arvostettu ja pidetty kollega rocklaulajien keskuudessa.

Monet muistavat Blomin erityisesti Raskasta joulua -kiertueiden luottosolistina. Nyt tämä perinteikäs kiertueorganisaatio julkaisi omalla kanavallaan kunnianosoituksen joukosta poistuneelle.

”Huikea laulaja, valovoimainen esiintyjä ja ennen kaikkea upea ihminen on nukkunut pois. Kimmo Blom oli ystävä, jonka kanssa meistä monilla oli kunnia tehdä töitä Raskasta Joulua -projektin lisäksi lukuisissa muissakin yhtyeissä, levytyssessioissa ja konserteissa. Joka kerta Kimmon lämpö, ystävällisyys ja energia tarttui muihin ja auttoi saamaan kaikista parhaan irti niin lavalla kuin sen ulkopuolella”, viestissä lukee.

”Sellainen oli Kimmo Blom. Lepää rauhassa, ystävä.”

Lue alkuperäinen julkaisu alta. Kimmo Blom oli kuollessaan 52-vuotias. Hän kertoi avoimesti julkisuudessa kamppailustaan syöpää vastaan.