Huomio, Iron Maidenin ystävät! Bruce Dickinson saapuu ensi vuonna soolokeikalle Suomeen

23.11.2023 12:00

Nyt on kerrottavana iloisia uutisia kaikille raskaan rockmusiikin ystäville! Taannoiset pelot siitä, että Bruce Dickinson skippaisi Suomen ensi vuoden soolokiertueellaan, osoittautuivat lopulta turhiksi: Mr. Dickinson konsertoi kuin konsertoikin Helsingissä ensi kesäkuussa. Hyvä!

Dickinson nähdään täsmälleen ottaen Helsingin Kulttuuritalolla 13. kesäkuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin 29. marraskuuta, ja ennakomyynti hoidetaan Lippupisteessä. Pääsylippujen hinnat ovat alkaen 48 euroa. Dickinsonin soolobändiin kuuluvat kitaristi Roy Z, basisti Tanya Callaghan, rumpali Dave Moreno ja italialainen kosketinsoittaja Mistheria.

Dickinson kiertää ensi vuonna maailmaa The Mandrake Project -soololevynsä tiimoilta. Albumi julkaistaan alkuvuodesta 2024, ja se onkin Brucen ensimmäinen soololevy sitten vuoden 2005 Tyranny of Soulsin. Dickinson on nähty Suomessa tämän tästä Iron Maidenin keulilla sekä keynote-puhujana, mutta soolokeikoilla herra on esiintynyt täällä harvakseltaan: edellinen soolokeikka kuultiin vuonna 2002 Tuska-festareilla.

Lisää luettavaa