Huomio, kaikki Mana Manan ystävät – viidakkorumpu kertoo, että jotain varsin mielenkiintoista on tekeillä

10.1.2018 13:57

Achtung, hyvä yleisö! Nyt on tarjolla suotuisia uutisia synkeän rockin ystäville: Otra Romppasen ja muiden entisen Mana Mana -muusikoiden hallinnoima Murheenlaakso-kokoonpano on ilmeisesti aktivoitumassa. Hyvä!

Yhtenä johtolankana asiasta mainittakoon Helsingin Kuudes linja -klubin keikkamestarin Ville Metsolan julkinen Facebook-päivitys, jossa Mana Manan ystäviä kehotetaan varaamaan päivämäärä 22. maaliskuuta vapaaksi. Kun mieheltä kysyy asiasta lisätietoja, hän toteaa, ettei virallista julkistusta ole vielä tarjolla, mutta FB-viestin herättämät keikkaepäilykset eivät ole ainakaan täysin tuulesta temmattuja.

Mana Manan tuotantoa soittava Murheenlaakso nähtiin edellisen kerran keikalla Tampereella Vastavirta-klubilla vuonna 2015, ja sitä edellisen kerran kokoonpano esiintyi Fields of the Nephilimin lämmittelijänä Helsingin Virgin Oilissa vuonna 2013. Kovin usein konsertoivasta yhtyeestä ei siis ole kysymys, joten pistäkää tämä muistiin! Palaamme asiaan, jahka jotain konkreettista ilmenee.

Lisää luettavaa