Huomio metalliväki! Hellsinki Metal Festival julkisti uusia bändejä: Watain, Burst, Scar Symmetry, Stratovarius…

27.2.2023 17:39

Ensi kesänä järjestetään Helsingin Jäähallin tienoilla uusi raskaan musiikin festivaali, kun Hellsinki Metal Festival pistetään pystyyn 11.–12. elokuuta. Tapahtuma tiedottaa nyt kolmesta ulkomaisesta ja viidestä kotimaisesta lisäyksestä, eli nyt kuulolle, mikäli metallimetelöinti on lähellä sydäntäsi.

Uudet ulkomaiset kiinnitykset tulevat Ruotsista, ja ne ovat nimiltään Watain, Burst ja Scar Symmetry. Kotimaan hurjia ovat puolestaan Stratovarius, Impaled Nazarene, Arion, Bloodred Hourglass sekä Chamber of Unlight. Kiitettävän laajalla skaalalla siis mennään, aina power metalista black metalin kärinään!

Festivaalin aiemmin julkistettuja nimiä ovat Emperor, Clawfinger, Blind Guardian, Bury Tomorrow, Sodom, Voivod, Samael, Pentagram, Fit for an Autopsy, Batushka, I Am Morbid, Suicidal Angels, Vomitory, Terveet Kädet, Priest, Landmvrks, Benighted, Before the Dawn, White Ward, Déluge sekä Asagraum. Lisää julkistuksia on tulossa. Hellsinki Metal Festivalin pääsyliput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa sekä Lippupisteessä. Hintaa lipuilla näyttää olevan tällä hetkellä 88,50–139 euroa.

Lisää luettavaa