Huomio, kaikki nettikommentoijat: Metallican Lars Ulrich lukee kuin lukeekin kirjoituksianne

26.9.2016 07:54

Jos avaat YouTuben, etsit sieltä jonkun sattumanvaraisen Metallica-videon ja katsot kommenttikenttää, on siellä noin 97,48 % todennäköisyydellä mutinaa siitä, miten A) Metallica ei ole tehnyt mitään hyvää pariinkymmeneen vuoteen ja B) Lars Ulrich ei osaa soittaa rumpuja. Vaan lukevatko itse bändin tyypit näitä kommentteja? Ei Kirk Hammet ainakaan, hän mainitsi taannoin minneapolisilaisen radiokanavan haastattelussa, että kitkerä palaute vain masentaisi.

Lars Ulrichilla sen sijaan ei päätä palele. Hän kertoo tuoreessa New York Postin haastattelussa, että käy joskus vilkaisemassa kommentteja ihan huvin vuoksi.

”Aina välillä, ihan huumorimielessä, selaan verkkosivuja riittävän alas nähdäkseni, mitä naurettavaa joku on kirjoittanut. Joku aina sanoo, että ’nämä tyypit olivat parempia silloin, kun olivat aina kännissä’ tai ’nämä tyypit olivat hyviä vain alkuvuosinaan’. Se on ihan ok. Sillä ei ole mitään vaikutusta.”

Haastattelussa on eräs toinenkin kiinnostava kohta. Metallica esiintyi juuri Global Citizen -festareilla, jonka muita tähtiä olivat muun muassa Rihanna, Kendrick Lamar ja Major Lazer. New York Postin toimittaja kysyi Ulrichilta, voisiko Metallica tehdä yhteistyötä jonkun tällaisen artistin kanssa, ja rumpali vastasi hivenen yllättävällä heitolla:

”Kunnioitan kaikkia noita artisteja kovasti. Mutta jos Kendrick haluaisi tulla ja vetää hieman freestyleä Metallican riffien päälle, se olisi mahtavaa.”

Siinäpä olisi yhdistelmä, joka saisi varmaan molempien osapuolten fanit ymmyrkäisiksi. Jäämme odottamaan, tarttuuko Mr. Lamar syöttiin!

Ja tuossa vielä vähän livepätkää mainitusta New Yorkin Global Citizen-festivaalista:

Lisää luettavaa