Huora tasapainoilee taas tuhon ja hulluuden välillä – kolmoslevy tulossa, kiertue julki

5.11.2021 15:45

Punkrock-yhtye Huora julkaisee kolmannen albuminsa 4. helmikuuta, kertoo tiedote. Samoihin aikoihin starttaa myös levynjulkaisukiertue, joka vie bändin kahteentoista kaupunkiin ympäri Suomea. Hyvä!

Uuden albumin nimi on Älä luovuta. Tiedote kertoo, että levyllä Huora ”osoittelee päättäjiä syyttävällä sormella, pui nyrkkiä maailmanlopun mainingeissa, tasapainoilee tuhon ja hulluuden välillä ja syväsukeltaa ihmismielen pimeimpiin syövereihin”. Silti kaiken pohjalla on albumin nimen mukaisesti optimistinen pohjavire.

Bändin laulajan Anni Lötjösen mukaan levyn sanoitukset syntyivät vaikeimman kautta.

”Kynästäni oli muste kuivunut! Olin suunnitellut kolmannen levyn kohdalla sanovani jotain uutta – ja sanovani sen, kuten ihailemani lyyrikot A.W Yrjänä, Asa, tai Mariska. Heitä sisältäni etsiessäni törmäsin kerta toisensa jälkeen vain itseeni. En pitänyt löytämästäni ja itsetuntoni pirstaloitui paloista pölyksi. Olin romuna pitkään”, Lötjönen kertoo tiedotteessa.

”Tunsin valtavaa tarvetta olla uusi ja parempi, koska olin päättänyt niin, ja silloinhan mitään ei varsinkaan synny. Onneksi pimeintä on juuri ennen kuin alkaa paistaa. Yhtenä aamuna sain kiinni tekstin pätkästä, sitten toisesta, tätä jatkui kunnes käsissä oli levyllinen kappaleita.”

Albumilta on julkaistu ennakkoon singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja (Älä) luovuta. Huoran kiertueakataulu näyttää seuraavanlaiselta:
11.2. Tampere, Pakkahuone
12.2. Oulu, Teatria
18.2. Joensuu, Kerubi
19.2. Jyväskylä, Lutakko
25.2. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
26.2. Lahti, Finlandia-klubi
05.3. Helsinki, Tavastia
08.4. Kuopio, Sawohouse Ug
09.4. Karkkila, Pub Pikkupässi
14.4. Kouvola, House Of Rock
15.4. Hämeenlinna, Suisto
16.4. Kajaani, Kulma

Lisää luettavaa