Artisti: Huora

Muutoksia Punk in Drublicin ohjelmistoon: Me First and the Gimme Gimmes perui, korvaava bändi julki

Ikäviä uutisia tuli julki tämänpäiväisen Punk in Drublic -tapahtuman tiimoilta. Festivaalin ulkomainen vetonaula Me First and the Gimme Gimmes joutuu perumaan keikkansa sairastapauksen vuoksi – tiedotteen mukaan laulaja Spike Slawson on menettänyt äänensä, eikä esiintymisestä tule sen vuoksi mitään. Harmin paikka.

”Minua pelottaa Putin niin saatanasti”, sanoo Anni Lötjönen – tämä ja monet muut kauhut kuuluvat Huoran uutuusalbumilla

Huora-yhtyeen kolmas albumi Älä luovuta on tullut nyt yleisön ulottuville. Mikko Meriläinen jututti laulaja Anni Lötjöstä Soundiin 1/22 ja otti selvää, mistä aihioista levy on kehkeytynyt. Julkaisemme pätkän artikkelista nyt myös nettiversiona.

Huora aloittaa videosarjan, jossa kerrotaan, miten Putin, poliisi ja polkupyöräily löysivät tiensä yhtyeen tulevalle levylle

Laulu- ja soitinyhtye Huora julkaisee kolmannen albuminsa 4. helmikuuta. Tuotoksen nimi on Älä luovuta, ja nyt orkesteri käynnistää videosarjan, jossa käydään levyn sisältö läpi kappale kappaleelta. Ensimmäinen osa on jo näkyvillä esimerkiksi tuossa alempana, ja lisää samaa osastoa on tulossa tasaisin väliajoin aina albumin julkaisemiseen asti.