Hyvää yötä, Laura Palmer – Ensinäytössä Venla Ilona Blomin elokuvallinen video

12.6.2024 09:09

Emma-palkitusta Tuuletar-yhtyeestä tuttu laulaja, säveltäjä ja beatboxaaja Venla Ilona Blom julkaisee syyskuussa debyyttisooloalbuminsa Nevrak. Perjantaina 14.6. levyltä julkaistaan toinen singlelohkaisu Good Night, Laura Palmer, johon on otettu vaikutteita elokuvamusiikista, Twin Peaksistä, unipopista sekä neoklassisesta kuoromusiikista. Kappaleen kylkeen tehty Kim Saarisen ohjaama sinemaattinen video saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä.

”Sävelsin kappaleen tutkiessani ihmisen luontosuhdetta ja kuolemattomuuden käsitettä pohjoismaisessa mytologiassa. Kappaleen ytimessä on vuoropuhelu ihmismielen ja -äänen, luonnon ja yhä kaoottisemmaksi muuttuvan ulkomaailman kanssa. Kappale on oodi sielunvaellukselle ja rakkausserenadi mielikuvitusmaailmoille”, Blom kuvailee ja kertoo videon sukeltavan alitajunnan ja mielikuvituksen luomien aistiharhojen kautta identiteettipohdinnan äärelle.

”Pyrin löytämään tieni ulos robottimaisella autopilotilla toimivan kontrollifriikin avatar-hahmoni dystooppisesta maailmasta ja paljastamaan kaiken sen iholla ja pinnan alla tanssivan haurauden, pelokkuuden ja inhimillisyyden, mikä tekee vielä ihmisestä ihmisen.”

Lisää luettavaa