Hyvästit kymmenen sekunnin biisiväännöksille – Anthony Vincent lopettaa suositun videosarjansa

18.3.2021 09:52

Anthony Vincentin videoilta ei ole voinut välttyä, jos on sattunut selailemaan kansainvälistä musiikkimediaa 2010-luvun mittaan. Kaveri on puuhannut tasaiseen tahtiin ”kymmenen sekunnin biisejä” eli ottanut käsittelyynsä jonkun suositun kappaleen ja tulkinnut sitä parinkymmenen erilaisen artistin tyyliin. Näin on kuultu vilahduksia siitä, miltä listapopbiisit voisivat kuulostaa System of a Downin tai Type O Negativen esittäminä ja niin edelleen.

Nyt tämä touhu saa kuitenkin riittää. Vincent julkaisi Youtube-kanavallaan yhdeksänminuuttisen videon, jossa kerrotaan syitä sille, miksi 3,5 miljoonan tilaajan kanava lopettaa suosituimman ohjelmaformaattinsa. Onhan noita väännöksiä jo kuultukin sen verran, että uusia ideoita on epäilemättä vaikea keksiä, eikä uusien tykittelyjen puuhaaminen liene tekijälle samalla tavalla mielekästä kuin se oli vielä pari vuotta sitten.

Alapuolelta tuon Vincentin selvityksen voi katsoa. Herra ei kuitenkaan suinkaan poistu sosiaalisesta mediasta, vaan työn alla on uusia ideoita. Jäämme odottamaan, lahjojahan tällä herralla on vaikka mihin!

Lisää luettavaa