Ideoi hyvä video ja tapaa Kent

17.6.2008 09:56

Ruotsalainen Kent on asettanut Vy från ett luftslott -kappaleen remix-version (Punks Jump Up Remix) ladattavaksi kotisivuilleen. Orkesteri aikoo julkaista kappaleesta myös videon, jonka tekemiseen yhtye pyytää nyt apua faneiltaan. Bändin väljien ohjeiden mukaan video pitää työstää teemalla "Lill-Lördag" eli pikkulauantai.

Ruotsalainen Kent on asettanut Vy från ett luftslott -kappaleen remix-version (Punks Jump Up Remix) ladattavaksi kotisivuilleen. Orkesteri aikoo julkaista kappaleesta myös videon, jonka tekemiseen yhtye pyytää nyt apua faneiltaan. Bändin väljien ohjeiden mukaan video pitää työstää teemalla "Lill-Lördag" eli pikkulauantai. Valmiin videon voi ladata Kentin Youtube-sivustolle. Yhtyeen informaatiovideo on nähtävissä täällä.

Videoita voi ladata Youtube-sivustolle 23.6. asti. Sen jälkeen valitaan kolme videota, joista fanit voivat äänestää oman suosikkinsa. Voittaja julkistetaan 26.6 ja parhaan videon tekijä saa palkinnoksi Kentin VIP-passin, fanituotteita sekä tapaamisen yhtyeen kanssa valitsemassaan konsertissa.

Kent nähdään Ruisrockissa 6. heinäkuuta ja Ankkarockissa 2. elokuuta.

www.kent.nu

Lisää luettavaa