Ikäviä uutisia Oasis-hittejä odottaneille: Liam Gallagherin Helsingin-keikka peruuntuu

2.6.2023 11:46

Ei saatu sitten Liam Gallagheria tänä kesänä Suomeen. In the Park -tapahtuman sosiaalisen median kanavissa tiedotetaan, että kesäkuun loppuun suunniteltu Liam Gallagherin, Generation Sexin ja Inhalerin konsertti on peruttu tältä vuodelta. Jo aiemmin ilmoitettiin, että samaan In the Park -konseptiin kuulunut Take That -konsertti joudutaan perumaan ”Take Thatin tiukasta aikataulusta syntyvien ongelmien” vuoksi, ja nyt kerrotaan, että ”toisen In the Park -konsertin peruuntuessa toista konserttia ei voida järjestää tuotantoon liittyvien seikkojen takia”.

Peruuntuvan puistokonsertin lipun voi käyttää joko Radio Nova -festivaaliin Helsingin Suvilahdessa 16.–17.6. tai Tapiola-festivaaliin Tapiolan Urheilupuistossa 18.–19.8. Liput voi myös palauttaa lippukauppojen palautelomakkeen kautta Ticketmasterissa tai Tiketissä, kummasta sitten lipun ostikaan.

Liam Gallagherin oli määrä esiintä Helsingissä 28. kesäkuuta. Harmin paikka, mutta minkäs teet. Lue lisätietoja aiheesta In The Parkin Facebook-sivulta.

Lisää luettavaa