IL: Chisu yllättää Vain elämää -kollegat paljastuksellaan – Aikoo ”jäädyttää” soolouransa

Sooloartisti-Chisu saa tehdä tilaa muille projekteille.
9.11.2021 11:29

Vain elämää -ohjelmassa nähdään tulevana perjantaina (12.11.) Chisun jakso. Jakson aikana Chisu, oikealta nimeltään Christel Roosberg (os. Sundberg), tekee yllättävän paljastuksen liittyen hänen soolouraansa sekä mieheensä Jori Roosbergin (os. Sjöroosin).

Chisu ja muun muassa Magenta Skycodesta sekä PMMP:n biisintekijänä tunnettu Jori avioituivat vuonna 2019 ja ottivat uuden sukunimen, joka on yhdistelmä Sundbergia ja Sjöroosia. Pari on perustanut yhteisen levy-yhtiön ja suunnitelmissa on myös muitakin projekteja, jotka vaativat niin paljon aikaa ja huomiota, että Chisu on päättänyt laittaa soolouransa toistaiseksi tauolle.

”Tämä on mennyt nyt aika pitkälle tämä kaikki pohdinta, minun ja Jorin tulevaisuuden suunnitelmat. Olen päättänyt, että aion nyt jäädyttää tämän sooloartisti-Chisun ja katsoa, mitä me Jorin kanssa yhdessä [tehdään]”, Iltalehti uutisoi Chisun paljastavan illallispöydässä Vain elämää -kollegoilleen.

”Minulla on vahvasti se olo, että en tule todella pitkään aikaan tekemään artisti Chisuna hirveästi suomenkielistä musiikkia. Nyt on aika uuden seikkailun.”

Chisu myös kertoo harkinneensa soolouransa jäädyttämistä jo pidempään eikä esimerkiksi hänen osallistumisensa nyt meneillään olevaan Vain elämää -kauteen ollut ollenkaan varmaa.

”Tämä ei ollut mitenkään itsestään selvää, että tulen olemaan tällä kaudella. Minun piti lopettaa jo viime syksynä”, Chisu kertoo.

Lisää luettavaa