Jori Sjöroos esittelee uuden albuminsa ensisinglen – Julkaistaan Sjöroosin ja Chisun perustaman levy-yhtiön kautta

12.6.2020 08:46

Muun muassa Magenta Skycode- ja Rooxx-musiikkiprojekteista sekä tuottajana ja laulunkirjoittajana (PMMP, Vesta) tunnettu Jori Sjöroos julkaisee tänä kesänä uutta omaa musiikkia. Elokuussa lopullisen muotonsa saava Ask. Wait. Listen. -albumi ilmestyy kappale kerrallaan ja tänään päivänvalon on nähnyt näistä kappaleista ensimmäinen, Ginam.

”Albumin synty- ja tekoprosessi oli aito ja puhdistava kokemus. Tulen avaamaan tätä ajan sekä julkaisukaaren myötä enemmän. Vielä tässä vaiheessa haluan antaa kuulijalle tilaa luoda oma suhteensa albumiin ja sen estetiikkaan”, Sjöroos kommentoi.

Ask. Wait. Listen. on samalla Sjöroosin ja Chisun perustaman uuden 11 Ones -levy-yhtiön ensimmäinen julkaisu. Yhtiö tulee julkaisemaan tulevaisuudessa Sjöroosin ja Chisun yhteisiä sekä itsenäisiä projekteja ja sen toimintaperiaatteena on tuottaa musikkia ennakkoluulottomasti ja kehittää luovia tekijöitä. Yhtiön rosteriin kuuluvat tällä hetkellä Sjöroos sekä Roos+Berg.

”Me molemmat Jorin kanssa kunnioitetaan ja arvostetaan puhdasta ja autenttista luovuutta ja haluttiin luoda oma alusta – itselle sekä muille – luovuuden kehittämiseen, toteuttamiseen ja hoivaamiseen. Tämä on moderni musiikkiyhtiö, jota me rakennetaan rauhassa ja harkiten ja tähtäin on työskennellä kansainvälisesti”, Chisu toteaa.

Lisää luettavaa