Ilosaarirock julkisti esiintyjiä – Tehosekoitin, Belzebubs sekä nippu ulkomaisia nimiä Joensuuhun

3.12.2019 10:02

Seuraa festivaalitekninen tiedoksianto. Joensuun Ilosaarirock julkisti ensimmäiset artistikiinnityksensä, ja kuten tapahtuman konseptiin kuuluu, Laulurinteellä nähdään taas monen sortin menijää Suomesta ja muualta maailmasta. Mukana on sekä rockia, metallia että folk-sävyjäkin.

Ensinnäkin Tehosekoitin nähdään reunion-kiertueellaan myös Ilosaaressa. Sekös varmasti kelpaa festarin kohdeyleisölle. Ulkomailta paikalle saadaan australialainen Tones and I, yhdysvaltalainen Yungblud ja islantilainen Of Monsters and Men, ja lisäksi kotimainen sarjakuvayhtye Belzebubs on menossa mukana.

”Ollaan todella liekeissä nyt julkaistuista artisteista! Tones and I tulee olemaan ensi kesänä todella kuumaa kamaa, Yungbludin keikka oli yksi kovimmista koskaan näkemistäni, Teharit ja Ilosaarirock on taivaassa tehty liitto ja voin luvata, että Belzebubs tarjoaa jotain, jota ei olla koskaan ennen nähty. Ja tässä on vasta pintaraapaisu koko ohjelmasta, olispa jo kesä”, intoilee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa. 

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla sekä Lippupisteen ja Tiketin palveluissa. Katso lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa