Ilosaarirock myi odotetusti loppuun

15.7.2011 14:45

Nelikymppisiä juhliva Ilosaarirock on myyty ennakosta loppuun. Festivaalialueen portilta ei siis pysty ostamaan pääsylippuja.

15.-17.7. järjestettävällä festivaalilla esiintyy yli 70 yhtyettä viidellä eri lavalla ja neljällä eri klubilla. Juhlavuoden huipentumana Ilosaarirockin päälavalle nousee yli kahdenkymmenen vuoden esiintymistauon jälkeen Sielun Veljet. Muita esiintyjiä ovat mm. Aphex Twin (UK), Madness (UK), Cody Chesnutt (USA), The Exploited (UK), Iced Earth (USA) ja Blackfield (UK/ISR)

– Tämä on jo viidestoista kerta peräkkäin, kun festivaali myydään loppuun. Fiilikset on huikeat. Nöyränä kiitämme yleisöämme ja toivotamme kaikki lippunsa ennakkoon ostaneet tervetulleiksi Laulurinteelle, sanoo Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen ja jatkaa:

– On uskomatonta ajatella millainen historia Ilosaarirockilla ja Joensuun Popmuusikoilla on. Popmuusikot taitaa olla Suomen vanhin elävän musiikin yhdistys ja Ilosaarirock on eräs Euroopan vanhimmista festivaaleista Ruisrockin ja Roskilden rinnalla. 

www.ilosaarirock.fi

Lisää luettavaa