Ilosaarirockin ohjelma on valmis – viimeiset kiinnitykset julki, Soundi-lavan ohjelmisto selvillä

Alcest.

Taas olisi tarjolla festariuutisia! Joensuun suuri ja kaunis Ilosaarirock tiedottaa saaneensa ohjelmansa valmiiksi. Myös tapahtuman esiintymisaikataulu on selvillä, joten nyt voi alkaa suunnitella ensi kesän reissua ihan yksityiskohtien kera.

Festivaalin uusia kiinnityksiä ovat ranskalainen metalliyhtye Alcest, kotimaiset heavynimet Beast in Black ja Lost Society, folkpop-kaksikko Eva + Manu, punkmetal-ilmestys Huora, elektronimet Jori Sjöroos ja Jesse Markin, räppärit Etta, F, Adikia ja Mouhous, rockbändit Pasa ja Radio Supernova sekä pop-osastolta vielä Ruma ja Aida. Moneen lähtöön siis riittää artisteja.

Soundi on Ilosaarirockissa paikalla oikein nimikkolavan kera. Soundi-lavan ohjelmistoon kuuluvat tänä vuonna Jesse Markin, Etta, F, Luukas Oja, Pasa, Wheel, Sydän sydän, Joni Ekman & Koira, Maustetytöt, Radio Supernova, Sofa ja Henrik!. Koko festivaalin aikataulua voi tarkkailla tapahtuman verkkosivuilta.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 12.–14. heinäkuuta. Festivaalin keväthintaiset liput ovat myynnissä 31.5. saakka Lippu.fin ja Tiketin palveluissa sekä tapahtuman verkkosivuilla. Ilosaarirockin järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.