Ilouutisia Alice Cooperin ystäville: uutta musiikkia on luvassa aivan lähiaikoina, tulevalla albumilla kovan luokan vierailijoita

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen tilannepäivitys tulevasta Alice Cooper -albumista. Jo vanhastaan tiedetään, että levyllä on muutamalla biisillä mukana Cooperin vanha bändi 1960–70-luvuilta, ja nyt Cooperin Facebook-sivuilla kerrotaan, että albumilla kuullaan muutakin huomionarvoista ryhmää.

28. heinäkuuta julkaistavalla Paranormal-levyllä kuullaan siis vierailijoina Cooperia 1960–70-luvuilla tahdittaneita Dennis Dunawayta, Michael Brucea ja Neal Smithiä. Näiden lisäksi levyllä vierailevat myös ZZ Topin Billy Gibbons, U2:n Larry Mullen ja Deep Purplen Roger Glover. Siinä onkin jo melko kova porukka kasassa.

Esimakua tulevasta kuullaan jo ensi viikolla, kun levyltä julkaistaan 9. kesäkuuta ensimmäinen single Paranoic Personality. Siitä ei ole vielä tietoa, soittaako singlellä Cooperin nykyinen bändi vai entisaikojen kokoonpano. Cooper toi vanhan ryhmänsä taannoin myös keikallekin, katso porukan livetunnelmia tästä.